Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

SOMMERTILBUD: Få 4 utgaver av BO BEDRE for kun kr. 75

Slå til nå og få 3 utgaver av BO BEDRE + ekstra sommermagasin for under prisen av det ét magasin vanligvis koster. Se hva du kan glede deg til.

Få 4 magasiner for kun 75 kr.

Det er få ting som kan slå en god, norsk sommer – da har vi det som best! Særlig om vi kan nyte den fra ei lekker hytte eller en rolig bryggekant. Vi er mange som trenger en skikkelig innsprøytning av sommerens deilige energi i disse tider, og nettopp det - og mye mer - får du med den fine sommerpakken fra BO BEDRE.

Pakken kan du motta direkte i postkassen hvis du slår til nå og tegner abonnement med det strålende tilbudet, som består av 3 utgaver av BO BEDRE + et ekstra sommermagasin for kun 75 kr. uten ekstra omkostninger. Det vil si kun 18,75 kr. pr. magasin!

Klikk her for å bestille BO BEDREs store sommerpakke!

Smugtitt på det du kan vente deg i postkassen

Gled deg til unike og inspirerende hjem og hytter fulle av sommerstemning, tips og triks til både hagen og balkongen, velsmakende grilloppskrifter og lekre shoppingsider.

Margit-Kristine arvet skogstomten på familiegården nord for Kongsberg for mange år siden. Det skulle en idé om et drivhus til for å få henne til å bygge på den.

Familiens hyttedrøm var å skape et fristed i pakt med naturen, som kunne romme flere generasjoner samtidig. I Skagen-huset på 235 kvadratmeter har arkitekten vektlagt god akustikk, romlighet og naturlige, tidløse materialer.

Hjemmelaget is smaker best! Du får oppskrifter på seks av våre nye favoritter - fra vanedannende kirsebæris til en storslått iskake med sesongens friske bær.

Det var vind i håret, blå himmel og masser av sol da BO BEDREs matskribent pakket en appetittvekkende piknikkurv og tok en tur på stranden sammen med familien. Bli med på strandpiknik!

Bestill BO BEDREs store sommerpakke her!

Håndplukket til deg