Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Sprelsk design til bordet

Gjetter du hvilken norsk moteskaper som har designet dette serviset?

Fra klær til porselen

© Magnor

Den norske klesdesigneren er kjent for fantasirike, fargerike og sprelske kreasjoner, og har nå designet sitt første servise for Magnor.

Fam Irvoll

© Magnor

Hvem andre enn Fam Irvoll kan finne på noe slik? Hun er for tiden en av Norges mest populære moteskapere, og et oppsiktsvekkende designervalg av tradisjonelle Magnor.

Eventyrlig

© Siri Høstmælingen/BO BEDRE

Serien Wonderland er inspirert av teselskapet i "Alice i eventyrland", og består av krus (149 kr), skål (199 kr) og asjett (149 kr) i tre ulike varianter.

Wonderland krystall

© Magnor

I tillegg til Wonderland-serviset, har Fam Irvoll også designet en krystallserie med samme navn. Serien består av mugge, bolle og skål i det Magnor så humoristisk kaller "famske" farger. Kanskje letter å få til å passe inn hjemme enn polkadotter og fashionmotiver?

Skog av lys

© Magnor

På Magnors visning oppdaget vi også disse flotte lampene designet av det unge talentet Caroline Olsson. Vakre glasskupler på eikesokler danner en liten skog av lys, og siden kuplene er håndlaget krystall, blir ikke en eneste lampe helt lik. Lampene er Carolines eksamensoppgave, og skal stilles ut på 100% design i London i september.

Flere nyheter til bordet

© Siri Høstmælingen/BO BEDRE

Designeren Jasper Conran har utvidet sitt servise hos Wedgewood med tre nye mønstre. Det sort/hvite Mosaic, det fargerike Kilim og det hvite Diamond Embossed er ment å kombineres med eksisterende deler, og sammen danne et helt nytt uttrykk til bordet. En enkel måte å fornye et helt servise på.

Matt Le Creuset

© Siri Høstmælingen/BO BEDRE

Le Creuset lanserer mange nyheter i høst. En av dem er de velkjente sorte koppene i matt overflate. De passer godt sammen med de blanke, og gjør det kanskje lettere å skille din kaffekopp fra min på trøtte morgener?

Relaterte artikler