Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Nytt, norsk og nyskapende

Flyvende lamper, magiske duker og strikkende klokker representerte Norge under 100% Design.

Overraskende design

© Kristine Bjaadal

Designmessen 100% Design i London 23.-26. september har en norsk stand - 100% Norway. Utstillerne er håndplukket og nåløyet er trangt. Her skal det beste fra Norge vises fram!
Både designklassikere, nye produkter og prototyper vises fram. Duken Undefull av Kristine Bjaadal avdekker et helt nytt mønster hvis man søler et glass utover den.

Nytt mønster

© Kristine Bjaadal

Vakre sommerfugler trer plutselig fram i den hvite, roseblomstrede duken. Uhellet blir underholdende, og flekken blir dekorativ og spennende.
Kristine vant samtidig Blueprint Design Award for materialbruken i denne duken.

Strikkeklokke

© Siren Elise Wilhelmsen

At tiden går, gir denne klokken et tydelig bevis på - i form av et stadig lengre skjerf som henger ned fra urskiven!
Siren Elise Wilhelmsens klokke heter 365, og strikker et to meter langt skjerf i løpet av et år.

Magisk lampe

© Hareide Designmill

Northern Lightning er blitt kjent for sin Oslo-lampe. Denne lampen heter Illusions, og ser ut som den flyr i løse luften. Hareide Designmill står bak det oppsiktsvekkende designet.

Illusjonsspeil

© Daniel Rybakken

Daniel Rybakken ble kåret til Årets nykommer av BO BEDRE i år. Han er ekspert på lysillusjoner, noe dette speilet i aluminium og krom er bevis på. Right Angle Mirror gir en merkverdig illusjon av tredimensjonalitet ved bruk av lys og skygge.

Lysende ugle

© Scusi

Det oslobaserte designfirmaet Scusi hadde som mål da de starte å lage ting som var annerledes. Denne uglelampen designet av Mette Fjørtoft Vågnes må være det endelige beviset på at de har lykkes.

Relaterte artikler