Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Nyheter Oktober 2009

Det italienske  designbyrået Skitsch

© bo-bedre.no

presenterte denne lampen fra Campana-brødrene i Milano i år.

Liten skøyer på meier

© bo-bedre.no

Bo Consept lanserte nylig sine høstnyheter og vi kan glede oss over flere godbiter. Her er en nett liten gynge- og hvilestol. Rock heter stolen og fås i både stoff og skinn. Koster fra 6499 kr, som vist 6999 kr, hos Skeidar.

Inspirert av havet

© bo-bedre.no

Lampen Goccia er designet av Stefano Papi og finnes i seks forskjellige farger. Lampen er laget i Opalflex® som er et gjenbruksmateriale. Det skinner som glass, men oppfører seg som plast. 1458 kr, www.houseoflight.se

Enkel og sofistikert

© bo-bedre.no

Zun heter de nye stolene som er designet av Lund & Paarmann. Materialene er olivenask og valnøtt, stål, lammeskinn, møbelstoffer fra Kvadrat og skinn. Denne leken med geometriske former har også god sittekomfort. Koster veil. 9300 kr for Zun med stålsete og 1430 kr for Zun i valnøtt. Se www.lopfurniture.dk

Kunstverk fra Juhl

© bo-bedre.no

The Baker Sofa ble opprinnelig tegnet av Finn Juhl til Baker Furniture Inc, i USA i 1951. De skulpturelle formene er inspirert av den moderne frie kunsten han var så opptatt av. Sofaen har en to-delt polstret kropp, på elegante treben. Den levers i valgfritt ullstoff , gjerne to forskjellige farger og leveres i valnøtt eller teak. Koster fra 77.500 kr hos Robert Tandberg.

Stemningsskapende.

© bo-bedre.no

Cocoon vaser fra 469 kr, Cocoon telysholder 199 kr, fra Holmegaard.

Riktig lys.

© bo-bedre.no

Bordlampen BL1 koster 4295 kr, fra Bestlite.

Trone på kontoret.

© bo-bedre.no

Aluminium Chair designet av Charles & Ray Eames, fra 20.412 kr hos Holedesign.

Snedig skuff

© bo-bedre.no

Helena Jonasson viste Funkisskuff en første gang i Milano i vår. Det gøyale møbelet er i produksjon og kan kjøpes gjennom www.helenajonasson.com.

Begrenset Panton-print

© bo-bedre.no

Menus populære termokopper har fått et eksklusivt tilskudd. Med Verner Pantons forgylte grafikk er de kun tilgjengelige i høst. Koster 349 kr for et par.

Big Mama

© bo-bedre.no

Denne enorme gulvlampen med en høyde på to meter er et av de nyeste designproduktene fra Estela+Nereo Associates fra Barcelona i Spania. Det blir ikke mer lampe enn dette, hverken i størrelse eller utforming. Lampen fra den spanske designgruppen er laget i papir og tre. Enkle og miljøvennlige nordiske materialer. 16.990 kr Northern Lighting.

Relaterte artikler