Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Nyheter Mai 2009

Spin Floor

© bo-bedre.no

heter denne kandelaberen i støpejern. Denne er 160 cm høy.

Pipe Table Light

© bo-bedre.no

er laget i aluminium, med en pulverlakkert utside. Lampen har en diam. på 14 cm og er 54 cm høy.

Copper Shade Pendant

© bo-bedre.no

er en av Tom Dixons mest kjente lamper. Den kobberbelagte lampen har en kjerne av svært robust plastmateriale og en diam. på 45 cm.

Slab bord

© bo-bedre.no

og spisestoler er splitter nye fra i år. Her står de sammen med Beat-lampene som er laget av banket messing med en svartmalt overflate.

Speed

© bo-bedre.no

Speed er en liketil loungestol. Treskallet med tekstiltrekk står på en enkel stålkonstruksjon, som utgjør både ben og ramme. Designet av Johan Lindstén for Johanson Design. Koster fra 3370 kr hos Rom for flere.

Miles

© bo-bedre.no

Miles er bred og komfortabel og fås med tilhørende fotskammel. Designet av Eero Koivisto for David Design. Koster 25.320 kr hos Blåmann.

Oyster

© bo-bedre.no

Oyster er Offeccts loungestol designet av Michael Sodeau. Den formpressede stålformen med kaldskum får du trukket i tekstil eller skinn. Koster 9319 kr hos Norway Says shop.

Elegante glass

© bo-bedre.no

Erik Baggers glass-serie Elegance har fått et nytt tilskudd. De nye vinglassene koster 299 kr for par, hos Illums Bolighus.

Kul miljømodul

© bo-bedre.no

Qubing er et modulbasert oppbevaringssystem designet av Ralph Ehrnsperger. Systemet består av ett enkelt ABS panel som settes sammen ved hjelp av enkle klips. Lakkert panel inkl. 4 stykk panelklips koster 395 kr hos Interia.

Elegant LED

© bo-bedre.no

En skjerm laget av opalt glass, en matt, eloksert aluminiumsreflektor, en lysleder av metallisert polykarbonat og en aluminiumsring som dekker de 30 LED-lyskildene. Den nye lampen F+P 550, fra Foster & Partners for Louis Poulsen har en diam. på 55 cm, høyde 35 mm. og koster ca. 18.000 kr.

Skarpe rynker

© bo-bedre.no

Sofaens danske nestor, Eilersen, har samarbeidet med designer Morten Voss om modulsofaen Sharpei. Den har et hardt fundament i stål som forenes med en særdeles løs polstring og koster 33.734 kr hos Blåmann.

Hardanger Bestikk

© bo-bedre.no

med bestikkserien Tuva.

Variér Eight

© bo-bedre.no

en komfortabel barstol fra Variér.

Røros Tweed

© bo-bedre.no

og byrået Grissla Design Studio med Boomerang-pleddet. Enkel design med en grafisk form.

Sofa på stedet!

© bo-bedre.no

Den hotte britiske designeren Jasper Morrison har designet en ny modulsofa for danske Paustian. Tanken var å skape en lav loungesofa med vel gjennomtenkte proporsjoner og god komfort. Sofaen har fått navnet Place Sofa og består av seks forskjellige moduler og løse puter i tre størrelser. Fås også i skinn. Sofa som vist 70.750 kr hos Paustian.

Marmor på støpejern

© bo-bedre.no

Dette er tøft! Tom Dixon har laget et bord på støpejernsfot med hvit marmortopp. Ved å snurre aluminiumsskruen rundt kan du regulere høyden fra 55 cm - 84,5 cm. Bordet Screw fås med plate på 60 cm og 90 cm i diam. og koster fra 10.960 hos Eske.

Cherry Tre, wallsticker

© bo-bedre.no

fra Ferm Living. 398 kr, houseofwallpaper.no

Skålen Diva, designet

© bo-bedre.no

av Åsa Jungnelius, 799 kr, Kosta Boda.

Herresnitt

© bo-bedre.no

The Coat, stolen Fredrik Färg har designet for Materia, har en kreativ eleganse over seg. Inspirert av herremote, er ryggen formet som en krage som kan brettes opp om ønskelig. Understellet er i formpresset finer, med sete og rygg i polyesterfilt. Det hele er festet med store mansjettknapper 11.800 hos Kontorrama.

Vakker velkomst

© bo-bedre.no

Med sine sirkelrunde former er nye Loop fra Gärsnäs en vakker skulptur til entreen. At den i tillegg er en praktisk stumtjener er en god bonus. Fås hos Expo Nova for 7800 kr.

Lett og lystig

© bo-bedre.no

Vanity Chair, designet av Stefano Giovannoni, er en gjennomsiktig plaststol med sete trukket med et knallfarget tekstil eller med skinn. Rykende fersk fra møbelmessen i Milano, straks å få hos R.O.O.M.

Relaterte artikler