Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Nyheter Juni 2008

Det belgiske firmaet Limited Edition

© bo-bedre.no

produserer eksklusive tepper. Firmaet har flere ganger mottatt priser for sine innovative produkter og har eksklusive avtaler med motehus som Hugo Boss og Escada. På bildet ses teppet Zanzibar fra deres Originalskolleksjon. Teppet er lagd i flettet skinn og fås i brunt og sort. Mål 220 x 275 cm, 42.210 kr hos Christians.

Grilltallerken fra Eva Solo

© bo-bedre.no

med plass til et solid måltid i det fri. Rillene holder biffen på plass og sender tanker til grillristens form. 31 x 23 cm, 349 kr for en pakke på to hos Traktøren.

Audiopro har nylig lansert

© bo-bedre.no

dette praktiske, bærbare lydanlegget. Dette er en høyttaler med innebygd forsterker og radio. Det er bare å smette iPod-en i holderen og du har en perfekt miniblaster til å ha med på stranden, i hagen eller på ferie. Porto, som det lille anlegget heter, fås i sort, hvit og rød skinnfinish. Pris 2995 kr hos Eplehusene.

Treteppet Legno

© bo-bedre.no

fra det sveitsiske firmaet Ruckstuhl er en kombinasjon av et teppe og et tregulv. Tidligere har det kun bestått av trelameller i oljet eik, men nå kan du også velge valnøtt, bleket eik og røkfarget bøk. Pris per m2 fra 4578 kr i oljet eik til 5863 kr i valnøtt hos Paustian.

Serviset på i alt 21 deler

© bo-bedre.no

er designet av den norske industridesigneren Johan Verde. Han forteller at det er lydbølger som har inspirert ham i arbeidet med Operaserviset, men vi kjenner igjen både skråplanet og de skarpe vinklene. Operaen har serviset eksklusivt frem til august-september da det slippes på det åpne markedet. Serviset er produsert av Porsgrunds Porselænsfabrik.

Den italienske motegiganten Missoni har gitt den

© bo-bedre.no

kreative industridesigneren Bendik Torvin oppgaven med å designe to sofaer og en seng for seg. Torvin, som tidligere har designet for blant annet Nokia og Phillips, viser med kraft og tyngde at han behersker også denne sjangeren fullt ut.

Relaterte artikler