Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Nyheter Juli 2009

Et stramt uttykk til tross;

© bo-bedre.no

komforten er suveren i Van Severens liggestol MVS Chaise. Stolen kan vippes for å endre sittestilling.

Stålkontroll

© bo-bedre.no

Rubis disker opp med en lekkerbisken av en saks. Den holder seg slingrefri og skarp år etter år på tross av sitt forførende utseende.

Dra i snora

© bo-bedre.no

så snurrer plata. Her er cd-spilleren destillert ned til et enkelt objekt som fjerner teknologismerte.

Tidløs form

© bo-bedre.no

og mono-farger er eneste dekor på serviset Teema fra Iittala, designet av Kaj Franck.

Grytesleiva

© bo-bedre.no

fra Le Creuset er i tre og silikon. Designen er en hybrid av sleiv og slikkepott.

Asymmetric Chaise

© bo-bedre.no

er en stol designet av Harry Bertoia som ikke er satt i produksjon.

Bird Lounge Chair

© bo-bedre.no

og Ottoman fra Knoll ble designet av Harry Bertoia i 1952.

Venus

© bo-bedre.no

er en av nyhetene fra Poliform som ble presentert i Milano i år. Skallet er i plast med et fast polstret trekk i hvitt eller svart skinn.

Eggvasen

© bo-bedre.no

er ett av Marcel Wanders mange design for Moooi, som uttrykker Wanders ironi og underfundige humor.

Bottoni

© bo-bedre.no

heter sofaen fra Moooi med utskiftbart dekkepledd.

CanCan

© bo-bedre.no

er en av årets nyheter fra Flos, vist på Milano-messen.

Jen

© bo-bedre.no

er et rødbeiset sminkebord fra Quodes, et av møblene i serien Beautiful Women.

Crochet

© bo-bedre.no

er et lett sidebord fra Moooi, laget av bomull og epoksy.

Kjøp nå, ha for alltid

© bo-bedre.no

10-unit system heter den nye stolen fra Artek, designet av den japanske arkitekten Shigeru Ban. Systemet er modulbasert og laget i et unikt plastmateriale som består av resirkulerte trefibre og plast. En stol på 10 deler vil koste veil 5390 kr hos Artinteriør.

Reol på oppfordring

© bo-bedre.no

Hays nye reol Woody ble opprinnelig laget som inventar til Hay-butikken i København, men responsen var så positiv at den er satt i produksjon. Woody er laget i såpebehandlet eik med hyller i pulverlakkert stål. Hay åpner egen butikk i Hegdehaugsveien i september.

Fargerikt veggur

© bo-bedre.no

Mozia heter de nye veggurene fra Diamantini & Domeniconi, designet av Giovanni Levanti, laget i tynn aluminium. Klokkene kommer i tre forskjellige størrelser, 26 cm, 40 cm, 65 cm i diam. Koster fra 1500 kr Må ha.

Utradisjonell benføring på

© bo-bedre.no

møbler i enkel stil. Designeren Alfredo Häberli garanterer at stolen Aki er både stabil og behagelig å sitte på. Bena som nærmest er dreid 90 grader og utfordrer den visuelle forventningen. Stolen koster fra 7372 kr og bordet 25.946 kr fra Fredericia Furniture.

Slik du vil ha det på badet

© bo-bedre.no

Håndklevarmeren er et nytt produkt i Arne Jacobsens armaturserie Vola. All teknikk er bygget inn i vegggen, og du kan velge antall og plassering av tørkestengene. Håndklevarmeren fås i blank krom, børstet krom og stål. Koster fra 14.587.

Superslank bordserie

© bo-bedre.no

Simon Pengelley har designet bordsystemet Nuur, som står godt til resten av produsenten Arpers elegante serier. Bordet fås med ulike laminatbordplater eller lakkert mdf plate. Rammen i aluminium fås polert eller i ulike farger. Bordet koster fra 15.000 hos Holedesign.

Utedusj med stil

© bo-bedre.no

Duo heter denne stramme og slanke utedusjen fra Frostline. Dusjen er frostsikker og kan derfor monteres permanent utendørs. Duo er produsert i glassblåst rustfritt stål og kan monteres direkte i gress eller fliser. Leveringstid på 1 dag fra Shelby Teknikk as til 20.637 kr.

Flere i ett

© bo-bedre.no

Designerduoen Linde & Sandström har tegnet en serie nye bord / stoler i finer. Disse har de kaldt Multi Table og Multi Seat. De tøffe utfresningene på alle sider kan fylles med et polstret sete eller brett i valnøtt, eik eller laminat. Pris fra 5000 kr per stykk, hos Holedesign.

De nydesignede klokkene

© bo-bedre.no

av Arne Jacobsen for Rosendahl er så tett på originaldesign som overhodet mulig. Nå fås de i fire ulike størrelser og koster fra 1615 til 6245 kr.

God stemning

© bo-bedre.no

med oljelamper, 199 kr, Hemtex.

Pute med applikasjoner

© bo-bedre.no

med applikasjoner, 650 kr, Lexington. Hvitlaserte sjøstjerner i tre, 199 kr, Palma.

Sitteplass for to.

© bo-bedre.no

Adiron Loveseat, 9995 kr, R.O.O.M.

Svevende komfort

© bo-bedre.no

Det lette uttrykket får nærmest sjeselongen fra spanske Andreu Worlds Lineal-linje til å sveve over bakken. Møbelet er ikke klart før på sensommeren, prisen er derfor ikke fastsatt. Fås hos Canvas.

Amøbe Armatur

© bo-bedre.no

Pete Sans har designet Ameba for spanske Vibia. Lampen består av fem forskjellige elementer som kan settes sammen på ulike måter. Fås i grå grafitt eller matt hvis. Enkleste element koster fra 9100 kr hos Stilverk.

Lysende update

© bo-bedre.no

Castaldi fyller 70 år og har relansert Memo med en ny og oppdatert versjon av den historiske modellen T3 fra 1960. En vanntett og eksplosjonssikker klassiker. I relanserte Memo er det metallhalogen og kompaktrør som utgjør lyskilden. Pris fra 6900 gjennom Flos.

Relaterte artikler