Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Nyheter Januar 2010

Kreative tepper

© bo-bedre.no

Den spanske designeren Patricia Urquiola har tegnet den nye teppeserien Mangas, som betyr ermer på norsk. Teppene, fra GAN/Gandia Blasco, er laget i ull og vevet i forskjellige teknikker. Størrelser fra b 170 x l 240 cm, pris fra 16 875 kr hos Robert Tandberg.

Ny Piet Hein-lampe

© bo-bedre.no

Piet Heins Flora Folio-lampe har ikke tidligere vært i produksjon. De første 300 eksemplarene blir nummerert og merket First Edition på en stålplakett i superelliptisk form. Diam. 60 x h 65 cm, koster 28.800 kr, piethein-designshop.dk.

Designerbrett

© bo-bedre.no

Classic Trays er en serie brett med motiver designet av Charles & Ray Eames, Alexander Girard og George Nelson. Motivene er bilder av de enkelte designernes særegne formspråk. L 46 x b 35,5 cm, 510 kr per stykk hos Paustian.

Klassiker.

© bo-bedre.no

Barcelona Lounge Chair, designet av Ludwig Mies van der Rohe. 54 600 kr, Møbelgalleriet Kristiansand.

Fruktfat.

© bo-bedre.no

Fruit loop, fra Alessi, 1375 kr, Howard.

Moderne møbel.

© bo-bedre.no

Bordet Ice Cap, med 19 mm tykk glassplate. Fra 11 307 kr,  Eilersen.

Dekorativt.

© bo-bedre.no

Puter, 99 og 179 kr, H&M Home.

Svart-hvit veggtrend

© bo-bedre.no

For fem år siden lanserte nederlandske Eijffinger sin suksessfulle Black&White-tapetkolleksjon. Nå har de kommet med en oppfølger, og den nye svart-hvite kolleksjonen byr på et bredt utvalg forskjellige design fra New Yorks skyline via kalligrafi til Toile de Jouy. Pris per rull fra 650 kr. Kontakt Atex for nærmeste forhandler.

Lykkebenstol

© bo-bedre.no

Eller Wishbone Rocking chair, som Toby Howes har valgt å kalle stolen. De vakre formene i lønn og valnøtt kan bestilles gjennom tobyhowesfurniture.co.uk og koster 19 000 kr.

Som perler på en snor.

© bo-bedre.no

Cell er et åpent hyllesystem som kan bygges ut fra noen grunnkombinasjoner. Den øverste hyllen er 52 cm bred og påbyggingshyllen er 50 cm. Den hvite hyllen med stålvaier, som vist, koster 6175 kr.

Bauhaus-jubileum

© bo-bedre.no

Lampen KAISER idell 6631 Luxus er nå kommet i to jubileumsmodeller, Dawn og Jazz. I Bauhaus-perioden fra 1919–1933 var filosofien å forene form, funksjon og estetikk med godt håndverk. De to lampene produseres i 90 eksemplarer hver og koster 5995 kr, hos Expo Nova Lys.

Ny stolfamilie

© bo-bedre.no

Den nye serien stoler fra Design House Stockholm, Family Chairs, er kommet med på MoMAs vinterutstilling, Contemporary Design, i New York. Stolene, svartlakkerte eller i naturfarget bøk, selges i sett av to forskjellige modeller til 6060 kr per sett , Design House Stockholm.

Myk moro

© bo-bedre.no

De engelske designerne Dan Ziglam og Elliot Brook har skapt Capsule Collection, helpolstrede sofa og stoler for si eget firma Deadgood. Sofaen før frakt koster 35 800 kr, hos deadgoodltd.co.uk.

Bestefarsklokke

© bo-bedre.no

Den finske designeren Ari Kanerva har designet en minimalistisk versjon av den gamle bestefarsklokken. Tiuku heter den og sees i produksjon av italienske Covo. Pris og forhandler på forespørsel til covo.it.

Relaterte artikler