Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Nyheter fra møbelmessen i Stockholm - April 2008

Benken Diagram

© bo-bedre.no

er en surrealistisk lek med materialer og form. Clara Lindencrona og Karin Andersson har designet denne organiske og fantasifulle skulpturen for svenske Nola.

Stablestolen Wimbledon

© bo-bedre.no

er designet av Broberg & Ridderstråle for Nola. www.nola.se

Solsengen Escape

© bo-bedre.no

er designet av den unge designeren Rikke Frost for Cane-Line/Skeidar.

Komfort skal det være

© bo-bedre.no

De danske designerne Johannes Foersom og Peter Hiort-Lorenzen har også i år designet nye produkter for Cane-Line. Lounge-gruppen Savannah i naturmateriale opphever grensene mellom ute og inne.

Konglen er 50 år

© bo-bedre.no

PH-Konglen fra Louis Poulsen ble designet av Poul Henningsen i 1958. Den første versjonen hadde 72 blader i kobber og var egnet til belysning av store rom. Senere ble den utviklet i tre mindre versjoner. I dag leveres den i hvitt samt børstet stål og nytt fra i år er en jubileumsutgave i glass. Så har vi hørt rykter om et begrenset antall i gull.

Stolen Steps

© bo-bedre.no

er Svein Gusviks design, prototyp av en lenestol utstilt på messen.

My Way,

© bo-bedre.no

prototyp designet av Torstein Nilsen og Sigurd Strøm, vakte stor interesse på møbelmessen.

Praktisk oppbevaring.

© bo-bedre.no

Hyllen Lbri fås i hvit og sort lakk. Hyllen er smal og lett å plassere, samtidig som den er lett flytte på. Libri er designet av Michael Bihain for den svenske produsenten Swedese. Holedesign.

Dokka

© bo-bedre.no

er en liten pendellampe og en av årets nyheter fra Northern Lighting. Lampen ble egentlig lansert i 1954 og designeren heter Birger Dahl (1916–1998). Pris 1290 kr. Raun Concept Store.

En blomstereng

© bo-bedre.no

av et bord. Scooter & Partners har designet sofabordet Magnolia for nederlandske Leolux. Bordet kommer i tre fargenyanser og i to forskjellige høyder. Dette gjør de lett flyttbare bordene fleksible, og du kan sette sammen din egen eng av blomster. Møbelgalleriet.

Krakken Plopp

© bo-bedre.no

er en av de spennende nyhetene fra den danske produsenten Hay. Plopp er designet av Oskar Zieta og ser ut som en oppblåst plastkrakk, men den er produsert i stål og kommer med en 100-årsgaranti. Euklides.

Arbeidslampen Nosy

© bo-bedre.no

er designet av Kasper Salto & Thomas Sigsgaard. Lampen fra Light Years uttrykker minimalisme og personlighet i kraft av sine stringente former og sitt nærmest levende uttrykk. Expo Nova Lys.

Stumtjener

© bo-bedre.no

som passer alle typer tekstiler. Det nye systemet fra David Design heter Orb og er designet av Matti Klenel. Med knotter i tre ulike størrelser, kan det meste henges opp. Forhandles av Blåmann.

Punch

© bo-bedre.no

er en lampe i rustfritt ståI og designet av Tom Dixon. Stålfinnene gir lampen et industrielt utseende, men sørger også for en maksimal utnyttelse av lyset i speilrefleksen. Euklides.

Flortynt

© bo-bedre.no

bord fra svenske Karl Andersson & Söner. Bordet Thinner er designet av Tobias Berneth. Møbelgalleriet as.

Uterom

© bo-bedre.no

eller komfortabel loungesofa. Miami Daybed har et madrassmål på 190 x 120 cm. Designet av Anita Arvidsson for TGI/Hus og Hage.

Håndplukket til deg