Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Nyheter Februar 2010

Linn Anna Bjørk

© bo-bedre.no

har designet krakken Warning som er laget i wengetre. Pris på forespørsel.

Øyvind Wyller

© bo-bedre.no

har designet Sauherad-kolleksjonen som er laget av heltre eik. Stolen har sete av vegetalskinn av storfe. Møblene er håndlaget i Telemark. Stolen koster 9 900 kr og bordet 19 000 kr. Kan bestilles fra Schia møbelsnekkeri.

Simen Aarseth

© bo-bedre.no

har designet dette lekre sidebordet med tre bein, som sørger for at bordet står stødig uansett underlag. Bordet koster 2500 kr, i tre og kan bestilles direkte fra designere på post@simenaarseth.com.

Nyklassiker har gått i svart

© bo-bedre.no

Den danske designeren Cecilie Manz’ populære lampe, Caravaggio, var i utgangspunktet svart med rød ledning og grå bøyle. Senere kom den hvite versjonen og så en i opalglass. Nå er lampen laget i en helt svart utgave. Caravaggio BlackBlack som produseres av Lightyears, er den hittil mest maskuline versjonen av nyklassikeren. Taklampen fås i to størrelser fra 1662 kr. Expo Nova Lys er både distributør og forhandler.

Prinsessen på erten

© bo-bedre.no

De miljøriktige sitteputene BuzziBag er trukket i myk filt av det resirkulerte plastmaterialet PET, og fylt med små, 100 prosent resirkulerte EPS-kuler. Putene måler 135 x 170 cm og kommer i fargene oransje, lime, pink, ecogrey, antrazit, off white og stone grey. Koster 2499 kr, withauz.com.

I rampelyset

© bo-bedre.no

Ogle er en ny lampe designet av Form Us With Love for den svenske lysprodusenten Ateljé Lyktan. Ogle har funksjon som en spotlight, men har pendelens eleganse. Lampen er laget for LED og har en matt, myk svart lakk. Pris på forespørsel hos Fagerhult.

Godt leselys får du

© bo-bedre.no

med lampen Treefloor. 19 495 kr, fra Moooi/TiT art & design.

Nattbordet er designet av

© bo-bedre.no

norske Amy Hunting som har base i London, 6500 kr, amyhunting.com.

Deilig kopp

© bo-bedre.no

med vakkert håndmalt mønster. 809 kr, fra Royal Copenhagen.

Sengetøy med

© bo-bedre.no

både fakta og dyremotiv. 1300 kr, By Nord/Kvist.

Pute med trykk,

© bo-bedre.no

50 x 50 cm, 399 kr, fra Mazma.

Svanemerket seng.

© bo-bedre.no

DUX-spiraler i gavlen. Trekk i ull. Fra 7400 kr, hos Norrgavel.

Vakker design og gjenbruk

© bo-bedre.no

Imprint er en stabelbar stol som blir lansert på Stockholmsmessen nå i februar. Designerne Johannes Foersom og Peter Hiort-Lorenzen forsket frem fibermaterialet sammen med Lammhults og danske Dan-Web. De rene cellulosefibrene gir den en frisk hvit farge. Pris på forespørsel hos Lammhults.

Relaterte artikler