Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Nye bobler til festbordet

Blomsterdesigner Finn Schjøll er nådeløs mot gerbera i IKEA-vaser. Se hans nye blomstervase Boblen her!

© Magnor

Blomsterdesigner Finn Schjøll har designet en ny vase for Magnor, som kommer i salg i høst. Vasen har fått navnet Boblen, og åpner for helt nye måter å dekorer med blomster på.

© Magnor

  • Jeg oppdaget noe som overrasket meg veldig, forteller Finn Schjøll til BO BEDRE.
  • Jeg fylte den store Boblen halvfull med vann, og la noen ranker eføy nedi. De lå delvis under vann og delvis flytende på overflaten. Det funket veldig bra! Slike ting liker jeg, sier Finn entusiastisk.

Her er Boblen fylt med ranker av Pasjonsblomst.

© Magnor

Flere vaser med få blomster er det mest effektfulle, mener blomsterdesigneren.

  • Se for deg et bord med fire høye vaser fra IKEA med hver sin enslige gerbera. Da har du et slags stylet 40-årslag. Se for deg et bord med tre bobler i ulike størrelser, fylt med blomster barna har plukket - da har du laget et festbord, sier Finn.

© Magnor

  • Jeg må innrømme at jeg har hatt denne vasen hjemme lenge. Jeg designet den og fikk den laget av en keramiker for flere år siden. Jeg tror folk vil bli utrolig fornøyd med kragen, som gir god støtte til blomstene, avslører Finn.

© Magnor

Finn Schjøll stilte flere krav til produsenten Magnor. Ett av dem var at vasen skulle komme i en lekker gaveeske.

  • Det er sjelden man går og kjøper noe til 500 kroner uten at det er en anledning. Jeg ville ha en gaveeske som er så lekker at man slipper innpakningspapir - da unngår man masse jobb og masse papir, sier Finn.

© Magnor

Boblen kommer i tre størrelser: 11 cm/299 kr, 13 cm/499 kr og 20 cm/799 kroner. Vasen kommer i butikkene rundt 22. september.

Relaterte artikler