Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Mainyheter

Utstillingsmodeller

© bo-bedre.no

Croquet er designet av den svenske designduoen WIS Design og ble stilt ut under møbelmessen i Stockholm i vinter. Produsent er underveis, så man får holde seg oppdatert på deres hjemmeside, wisdesign.se. Croquet er laget i stokker av ask satt sammen med rørkoblinger i malt metall.

Klassiker i hanskeskinn

© bo-bedre.no

Dette er et av Poltrona Fraus nyeste produkter i deres 2010-kolleksjon. Nyheten ble lansert for Europa på the Salone del Mobile i april. Willy heter stolen, designet av Guglielmo Ulrich. Poltrona Frau hyller Guglielmo Ulrich (1904–1977) med en splitter ny utgave av Willy, en helpolstret stol designet i 1937. Stolen er nylig lansert, så pris kan fås på forespørsel hos Expo Nova.

Stilig papirlampe

© bo-bedre.no

”The Papo Lamp” er designet av Martin Schmid, for COCAGE Design Group. Lampefoten er laget av et enkelt stykke papir. Papo ble første gang vist på Ambiente 2010-messen i Frankfurt, Tyskland. Se mer hos cocage.de.

Luksus og likevekt

© bo-bedre.no

Franco Albini (1905–1977) var en av Italias mest kjente arkitekter og designere på 1930-tallet og ut sitt virke. ”Canapo Rocking Chair”, er den nyeste skatten som nylig er satt i produksjon og lansert på Milano-messen i april. Pris på forespørsel, Expo Nova.

Eight med verdensnyhet

© bo-bedre.no

Varier Eight ble designet av Olav Eldøy i 2008, og fikk Norsk Forms ”Merket for god design” samme år. Varier Furniture har investert videre på salgssuksessen, ogtilført den en verdensnyhet. Nå kan den heves og senkes, og dreier tilbake og opp til utgangspunktet, i tillegg til en integrert tilt. Returspindelen er utviklet av gasslift- og fjærprodusenten Stabilus.

Trekkfuglene kommer!

© bo-bedre.no

Berkley Square, heter denne vårlige tekstilnyheten fra Borge. Den er i 100 % bomull og fås i to fargekombinasjoner. Koster veil. 200 kr per m, bredde 140 cm.

Filt og følelser

© bo-bedre.no

Tuyo Design Studio er en nyetablert norsk designduo. Stolen Gaia stilte de ut på Stockholms-messen, og nå planlegger de produksjon i liten skala på etterspørsel. Se mer på tuyodesign.no.

Familieforøkelse

© bo-bedre.no

Erik Baggers mainyheter er tilskudd til gaveserien, med fat og vase i høyglanspolert stål med gummifot. Vase h 14 cm, veil. pris 400 kr, Fat, veil. pris 700 kr.

Trendy sidebord

© bo-bedre.no

Det svenske designkollektivet Form Us With Love har flere flotte nyheter denne våren. Vi falt for Hilo, som er designet for svenske Voice. Norsk forhandler finner du hos voicefurniture.com.

Tung design

© bo-bedre.no

Prisvinnende lysestake i jern, designet av Francis Cayouette, 400 kr, Normann Copenhagen.

På hjul

© bo-bedre.no

Nattbord i metall, 1935 kr, Bloomingville.

Med versaler

© bo-bedre.no

Bokstaver, 41 cm høye. Sett med tre stykker, 1500 kr, House Doctor.

Make a statement

© bo-bedre.no

Pute , 40 x 40 cm, fås også med bokstaver. 550 kr, Day/Bolina.

Sov på det

© bo-bedre.no

Sengesett med trykt motiv, 249 kr, H&M Home.

Orden i kaoset

© bo-bedre.no

Knaggen Hang On er designet av Jade Barnes-Richardson for Normann Copenhagen, 540 kr.

Stablestol med stil

© bo-bedre.no

Den kvart norske designeren Kasper Salto har tegnet NAP, en ny stablestol for The Republic of Fritz Hansen. NAP ble lansert på Salone del Mobile, møbelmessen i Milano i april. Pris på forespørsel, finn din forhandler gjennom fritzhansen.com.

Lysende snakkeboble

© bo-bedre.no

Snakkes, er et veggmontert stemningslys som du kan skrive på med tusj. Lyskilden er LED-pærer. Oslobaserte Daniel Benito Cortázar er designeren, Northern Lighting produserer. Koster 1590 kr.

Håndplukket til deg