Lys i mørket

Fra moderne LED-lamper til klassiske fakler, forleng kveldslyset med de fineste utelampene akkurat nå.

To i en
© Produsentene

Italienske Francesco Rota har laget lampen Pill-Low, som både fungerer som lampe og sittemøbel. Ca. 13 000 kr pluss frakt, Superstudio.dk.

Stuefølelse i det fri
© Produsentene

Utelampen Big Standing fra Royal Botania er utformet i rustfritt stål. 13 609 kr, designbelysning.no.

Lysende allé
© Produsentene

Lampen Halley er designet av Jordi Vilardell og Meritxell Vidal for Vibia. Den er utformet som en bue med en innbygget rekke LED-dioder. Designen er enkel, men stemningsfull, og lampen er lett å flytte på. Fra 14 885 kr, Stilverk.

Flerfunksjonell
© Produsentene

Den nye utelampen Solar fra Foscarini er både en utelampe og et bord. Lampen er utformet i polyetylen, og kan brukes både ute og inne. 6389 kr, Illums Bolighus.

Lunt med telys
© Produsentene

Spar på strømmen med disse papirposene til telys fra spanske Design Code. De er behandlet med et materiale som gjør at de ikke kan begynne å brenne. Ca. 150 kr for en tipakning pluss frakt, designcodes.es.

Runde former
© Produsentene

Denne runde hagefakkelen tennes med lampeolje og passer godt som stemningsskaper i hagen eller på terrassen. 559 kr, Menu.

Kubelys
© Produsentene

Boxy L med LED fra Delta Light er en stram, kubistisk aluminiumslampe som passer godt til moderne hus med enkle linjer. Ca. 24 000 kr. Kontakt Møller og Rothe for nærmeste forhandler.

Ny retro
© Produsentene

Kabaz er en ny lampe fra Modular, som hyller den gode, gamle lykten. Denne fås i både vegg- og gulvmodell. Fra ca. 10 000 kr. Kontakt Møller og Rothe for forhandler.

Rene linjer
© Produsentene

Ny pullert fra norske Norlys, som har en massive glasstopp med frostet innside. Designet av Erik Lund. Ca. 4000 kr, Norlys.

Privat promenade
© Produsentene

Myra er en utelampe i aluminium med vendbare lampeskjermer fra SLV. 2889 kr, designbelysning.no.

Se flere forslag til stilig utebelysning i augustnummeret av BoBedre, i butikk nå.