Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Klart for Trondheim Designevent 2014!

Til helgen skal bartebyen settes på det nasjonale designkartet med en todagers designmesse.

© Anniken Zahl Furunes

© Anniken Zahl Furunes

Trondheim Designevent sin visjon er å sette Trondheim på det nasjonale designkartet og gjøre Trondheimsregionen til en ledende region innen designdrevet nærings- og samfunnsutvikling. De som står for arrangementet brenner for design. Alle er gründere, og alle er kvinner. Målet er å gi design- og innovasjonsmiljøet i byen en arena å vise seg frem på, og et sted å knytte kontakter.

Årets program byr på både spennende foredrag og mulighet til å rusle seg gjennom Designruten, en tur gjennom et titall av byens beste designbutikker. Arrangementet foregår på designhotellet Clarion Hotel & Congress på Brattøra og ute i bygatene i Trondheim.

Lokale designere av nasjonalt og internasjonalt format og designere fra hele landet bidrar til real kunnskapsdeling, inspirasjon og synlighet på Trondheim Designevent: EGGS, Andersen & Voll, Pir2, Marte Marie Forsberg, KAIBUSH, Livid Jeans, SPTZBRGN, HK - reklamebyrå, Tibe-T, PWA Produktdesign, Furnituredesignmarket med flere.

Kjøp billetter til Trondheim Designevent 2014 her

Relaterte artikler