Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Klart for Designers Saturday

Denne helgen inntar både norske og utenlandske designere og produsenter hovedstaden, for å vise frem sine nyheter. Hele 35 showroom er fylt til randen med designsnadder!

© Morten Brun

© Morten Brun

Vi nordmenn ligger på verdenstoppen i interiørinteresse. Det er med andre ord ikke så rart at mellom mellom 5-6000 mennesker benyttet seg av Designer Saturdays røde busser i 2011, på tur mellom de ulike utstillerne. Og det var sikkert like mange som tok seg frem til fots ... Denne helgen er det bare å snøre på seg skoene og gjøre seg klar for Designers Saturday igjen. Hurra!

Designers Saturday Oslo er ikke en tradisjonell messe. I år deltar ca 185 utstillere, ikke i en stor messehall, men fordelt på 35 showroom og 13 steder i Oslo sentrum. Gratis busser trafikkerer mellom showroomene hele helgen, hvert tiende minutt går en buss i begge retninger fra hvert av de tretten stoppestedene, både lørdag og søndag.

Mange av utstillerstedene er til daglig kun tilgjengelige for innkjøpere, arkitekter, interiørarkitekter og andre bransjetilhørige. Under Designers Saturday er lørdagen bransjedag, mens det på Public Sunday er åpent for alle! Så da er det bare å hive seg på en rød buss mellom showroomene.

Åpningstidene er 09.00-18.00 på lørdag og 11.00-16.00 på Public Sunday.

Relaterte artikler