H&M Home designer til barnerommet

Endelig har klesgiganten designet en egen interiørkolleksjon til barn. Se de første bildene her!

H&M Home med nyheter for barn
© H&M Home

H&M Home - interiørkonseptet til H&M - lanserer for første gang interiørartikler til barnerommet. Med morsomt sengetøy, strikkede kosedyr, figurformede puter, oppfinnsom oppbevaring, søte pynteartikler og leketelt som tåler å stå fremme, håper de å friste både barna og foreldrene deres.

Klikk videre og få første sniktitt på den fantasifulle kolleksjonen.

Skogens dyr på barnerommet
© H&M Home

Mens den ene trenden på barnerommet er søt og romantisk, er den andre fantasifull og inspirert av skogen og skogens dyr. Gressgrønt og brunt er hovedfargene, og de akkompagneres av knall oransje og svart.

Klikk videre og se detaljene barna vil elske.

Stubbe med oppbevaring
© H&M Home

Hva med oppbevaring inni en trestubbe? Med glidelåsåpning på toppen skjuler stubben alt fra skittentøy til leker og kosedyr.

En myk stubbepute pynter opp sengen, eller blir en rekvisitt i leken.

Bjørnen sover
© Siri Høstmælingen/BO BEDRE

Puten er bjørnehodet og dynen er bjørnekroppen på H&M Homes morsomme sengesett. En strikket bjørnepute med flagrende ører får også de voksne til å trekke på smilebåndet. Den lille myke reven blir kanksje podens nye bestevenn?

Bokstavene på sengekanten er også helt nye, og et av flere nye tilskudd til H&M Homes "hardware"-kolleksjon.

Nye artikler
© H&M Home

Runde oppbevaringsbokser og søte knagger er interiørartikler vi ikke har sett hos tekstilgiganten tidligere. I tillegg besto barnekolleksjon av to ulike leketelt - et rosa med røde prikker, og en "trehytte" med sort plankeprint på hvit bakgrunn.

Sløyfer og prikker
© Siri Høstmælingen/BO BEDRE

Rosa og korallrødt, sløyfer og polkadotter preger den søte delen av kolleksjonen.

Her fra pressevisningen i Stockholm i april, der det var innredet et eget barnerom i det enorme dukkehuset designavdelingen hadde fått bygget.

Klikk videre og se dukkehuset.

Innredet et helt hus
© H&M Home

H&M Homes enorme dukkehus var innredet med barnerom, spisestue, jenterom, foreldresoverom, babyrom, bad og peisestue. Journalister fra Skandinavia og Nord-Europa kunne gå rundt i huset og ta på produktene.

To stiler på barnerommet
© H&M Home

Barnerommet i første etasje var innredet med barnekolleksjonen i to ulike stiler. I tillegg har H&M Home lansert en egen interiørkolleksjon for baby.