Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Gjør deg klar for Designers saturday

I år holder Bo Bedre hus hos Vitra - stikk innom for en inspirerende prat om møbler og design!

© Designers saturday

Det årlige arrangementet Designers saturday er en utradisjonell designmesse, der 180 høyst ulike produsenter fra inn- og utland møter deg som deltager i åpne showroom over hele Oslo.

Lett servering, aktiviteter og masse nyheter står på programmet hele dagen.

Navnet er imidlertid misvisende, for hele helgen 4. - 6. september er satt av til spennende aktiviteter under Designers saturday-paraplyen.

Fredag ettermiddag er det offisiell åpning med forelesninger og utstillinger på Kunsthøgskolen i Oslo. Lørdag er det bransjens dag, med masse faglig påfyll for designere, innkjøpere, arkitekter, forhandlere og studenter, mens det søndag er Public sunday - åpent for alle.

Flotte utstillinger, masse folk og god stemning. Foto: Designers saturday

Bo Bedre holder hus hos Vitra i Stortingsgaten 30, og vi håper du har lyst til å titte innom og slå av en prat med vår sjefredaktør Grete Sivertsen eller noen andre fra magasinet.

Men også andre showrom er verdt et besøk - Expo Nova feirer for eksempel 50 år i år, og markerer det under Designers saturday med storfint besøk av designerne Patricia Urquiola og Giulio Cappellini.

Åpningstidene for alle showroom er 9-18 lørdag 5. og 11-16 søndag 6. september. De røde Designers saturday-bussene kjører gratis hvert 10. minutt fra ti ulike holdeplasser rundt om i byen.

Som et spesialtlbud under Designers Saturday-helgen gir vi deg den helt nye og flotte slow brew kaffebryggeren Theo fra Stelton når du tegner abonnement.

Du får 5 nummer av Bo Bedre og kaffebryggeren for kun kroner 249 (+ 49 kr i porto). Total verdi på tilbudet er 1024 kroner.

Relaterte artikler