Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Georg Jensen endelig i Norge

Designhuset Georg Jensen åpner sin første butikk i Norge - med peisestue, bar og kjøkken.

© Georg Jensen

  1. oktober åpner det danske firmaet Georg Jensen sin første Scandinavian Luxury Lifestyle-butikk i Norge. Det er Stavanger og kjøpesenteret Kvadrat som skal huse den 100 kvadratmeter store butikken, som er innredet som et luksuriøst, skandinavisk hjem.

Scandinavian Luxury Lifestyle er et nytt butikkonsept for Georg Jensen. Butikkene er innredet som et fasjonabelt, skandinavisk hjem - med peis, spisestue, kjøkken og bar. Alt i dansk design, selvsagt.

© bo-bedre.no

  • Vi vil gi kundene en underholdende handleopplevelse som gir følelsen av klasse og kvalitet, sier konsernsjef Ulrik Garde Due i en pressemelding fra Georg Jensen.

Butikken i Stavanger vil føre produkter fra blant andre Arne Jacobsen, Nanna Ditzel, Henning Koppel, Verner Panton, Vivianna Torun, i tillegg til til Georg Jensens egne kolleksjoner med smykker, ur, bestikk og designprodukter til hjemmet og kontoret.

© Georg Jensen

Håndplukket til deg