© TVNorge

Er dette årets hjem?

Birgitte Lund Nakken har fått med seg tre eksperter i jakten på Årets hjem som har premiere i dag. Der får du blant annet se Korsmovillaen, en funkisperle fra Østfold.

© TVNorge

Nordmenn bruker 60 milliarder kroner i året på hus og hjem, men hvordan bruker vi pengene? Er det fortsatt syrelutet furu for alle penga, eller har smaken endret seg? Gjennom ti episoder skal programleder Lund Nakken sammen med sivilarkitekt Knut Hovland, formgiver og produktdesigner Andreas Engesvik og interiørdesigner Maria Erlingsdotter Neerland gi seerne et innblikk i hvordan nordmenn faktisk bor.

© TVNorge
  • Spennet blant deltakerboligene er stort, fra spektakulære villaer til mindre leiligheter. Felles for alle hjemmene i konkurransen er at de har noe ekstra ved seg og at de tydelig er formet av menneskene som bor der, sier programleder Birgitte Lund Nakken.

Kvaliteter som arkitektur, funksjonalitet og stil vil ligge til grunn for ekspertenes vurdering. Tre hjem, alle fra samme region, står i begivenhetenes sentrum hver uke. Ni ukesvinnere går videre til finalen, og der har seerne det siste ordet når tittelen Årets hjem skal deles ut. Vinneren får heder, ære og 100 000 kroner.

Årets hjem har premiere på TV Norge i kveld klokken 20.30.