De mest leste i 2013

Vi runder av året med å ta en titt på hvilke artikler som har vært aller mest poplulære på Bo Bedre.no i år. Ta et tilbakeblikk her!

Vi har laget et galleri med alle de mest leste sakene i 2013, klikk deg gjenom og mimre! Vil du lese hele saken, klikker du deg inn på linken som ligger under bildene.

Godt nytt år og takk for det gamle!

Vakre Villa Paulsen
© Inger Marie Greni

Mannen til Bo Bedres sjefredaktør Grete Sivertsen slet på seg en skulderbetennelse i oppussingsprosessen, men det var det verdt.

Les mer: Vakre Villa Paulsen

Vakker vri: 24 stilige nyheter til badet
© Produsent

Det er en kunst, det der med å få til den rette miksen av materialer. Ha allerede klart for deg hvordan du ønsker den, når du skal velge baderomsinnredning. Her får du gode råd og inspirasjon!

Les mer: Vakker vri: 24 stilige nyheter til badet

 Tid for å fornye stuen
© Produsent

Når du først er i gang med vårrengjøringen, flytt litt rundt på møblene dine. Plutselig ser du tingene i et nytt lys! Og kanskje du får lyst til å fornye litt også?

Les mer: Tid for å fornye stuen

 Fra rønne til drømmehus
© Lars Kaslov

Rikke og Jens måtte gå noen runder med seg selv da de sto foran det falleferdige huset. Men etter oppussing har huset blitt akkurat slik de ville ha det.

Les mer: Fra rønne til drømmehus

Funkisinspirert i Fredrikstad
© Trine Torsen

Det ett år gamle smarthuset i Fredrikstad forsyner familien som bor der med alt de trenger av energi. Og det skader jo ikke at det ser flott ut også!

Les mer: Funkisinspirert i Fredrikstad

 Hjemme hos Jotuns fargeekspert
© Siren Lauvdal

Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun, liker å teste ut fargene hun anbefaler. Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått for avstemte toner.

Les mer: Hjemme hos Jotuns fargeekspert

Fra streit villa til moderne familliehjem
© Case Study

Etter en fullstendig ombygging fremstår den gamle villaen som et nytt og moderne hus med stramme linjer, gode materialer og masser, masser av lys.

Les mer: Fra streit villa til moderne familliehjem

Lekkert på Lagåsen
© Inger Marie Greni

Nina og Terje lever ut boligdrømmen i sitt idylliske hus, og de jobber for at kjærligheten til hjemmet skal vare livet ut.

Les mer: Lekkert på Lagåsen

 Stilig lavenergihus med gule detaljer
© Ragnar Hartvig

På en høyde på Kjeller ligger Tine og Olavs stilrene lavenergihus, hvor gnistrende hvite rom med gule fargeklatter gir en luftig og god atmosfær.

Les mer: Stilig lavenergihus med gule detaljer

Den hemmelige hagen på Bestum
© Inger Marie Greni

Noen hus har alt. Historisk sus, moderne komfort, sentral beliggenhet og fantastisk hage. Bli med inn i Villa Sommerro!

Les mer: Den hemmelige hagen på Bestum