Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Bring naturen inn

Få det mykere inn med materialer fra naturen ute. Se våre favoritter i tre, betong og skinn.

Naturligvis

© Produsentene

I høst vil vi ha naturen inn i hjemmene våre. Møbler og gjenstander i tre, skinn, betong og lin myker opp inntrykket og passerinn i både moderne og eldre boliger.

Svevende

© Umulate Designbureau

Lampen fra Umulate Designbureau er laget av ask- og valnøttfiner sammen med akryl. En fin blanding og et svevende resultat.

Eventyrlige drømmer

© Maison Moschino

Ved å bruke trær som sengestolper, tar du virkelig naturen inn i huset. En fantastisk fin effekt, og et prosjekt som er mulig å gennomføre selv.
Dette bildet er fra hotellet Maison Moschino i Milano, der hvert rom er designet med utgangspunkt i forskjellige eventyr.

Tenk på fuglene

© Christian Brun

Småfuglene fortjener litt ekstra omtanke når det er kaldt. I denne håndlagde fuglekassen av gjenbrukte tekstiler er det i hvert fall mykt og godt å være! 1598 kr,
Bolina.

Organiske former

© Christian Brun

Peanøttskål som er laget av - peanøtter! Det overraskende designet er av Harry Allen, og koster 499 kr hos Bolina. Seraxbolle, 198 kr og seraxvase, 198 kr. også fra Bolina.
Tips: Mangler du blomster til vasen? Bruk strå! Dekorativt, minimalistisk og høstlig.

Moderne og organisk

© Christian Brun

Naturmaterialer i stramme former skaper liv og tekstur i moderne interiør. Skinnstolen Monopod er designet
av Jasper Morrison, og koster 17 207 kr hos Vitra.

Urokkelig

© Christian Brun

Liten fare for at denne mastodonten velter over ende med det første.
Bord laget i naturmaterialet fibersement, 6870 kr, Kvist.

Eksotisk

© Christian Brun

Reiseminner og trofeer skaper personlighet i hjemmet. Men det er lov å kjøpe dem i Norge også. Kalimba er et afrikansk instrument, laget av gresskar. 169 kr hos Hay.

Stilrent

© Christian Brun

Dander en deilig salat i denne lekre trebollen, eller bruk den som brød- eller fruktkurv.

1750 kr, Norway Designs.

Resirkulert

© Christian Brun

Gjenbruk er en av sesongens sterke trender. Disse rammene er laget av gamle materialer fra Sør-Afrika, og koster 1149 kr hos Milla Boutique.

Hoptimisten i tre

© Produsenten

Hoptimisten fra 1968 er gjenskapt i tre! Møbeldesigner Gustav Ehrenreichs populære figur ble lansert i sterke farger, men i tråd med tiden er den nå relansert og finnes også i tre.

Valnøtt

© Artek

Et skulpturelt understell i valnøtt gir dette bordet et helt spesielt preg. Tapio Wirkkalas bord fra 1958 er nylig relansert av Artek, og på ønskelisten hos oss.

Håndplukket til deg