© Studio Dreyer Hensley

800 kvadratmeter ren velvære på Tjuvholmen

Hotellet The Thief i Oslo har åpnet spa, og får du ikke luksusfølelsen her, får du den nok ikke noe sted.

© Studio Dreyer Hensley

I dag åpnet hotellet The Thief sin etterlengtede The Thief SPA. Her finner du Oslos første tyrkiske Hamam, marokkansk Rhassoul og tysk Aufguss, I tillegg til treningssenter, motstrømsbasseng og en finsk sauna på 25 kvadratmeter. Med andre ord, alt man kan drømme om og litt til. SPAet ligger i et eget bygg, rett bak selve hotellet. Det er tegnet av de danske arkitektene Schmidt Hammer Lassen som har hentet inspirasjon fra norsk natur og nordisk lys. Inngangen til bygget ligger rett bak selve hotellet og er blitt et flott tilskudd til The Thief. Hotellets gjester kan benytte en egen heis som bringer dem til en gang under bakken.

© Studio Dreyer Hensley

Venterommet har flotte tremøbler fra den tyske produsenten Woodlux, vakre detaljer som står fint til den ellers ganske maskuline arkitekturen.

© Studio Dreyer Hensley

Alle behandlingsrommene er hvite og lyse. Det er en fin kontrast til våtrommsavdelingen som er mørk, delvis med vakker rå skifer, fliser, spesialstein og slipt betong.

© Studio Dreyer Hensley

I den finske saunaen er det plass til 35 personer. Her kan du bestille din egen saunamaster som gir deg den dampen som passer deg aller best.

© Studio Dreyer Hensley

Bassenget er varmt, med en jevn motstrøm for lett trening. Vinduene langs gulvet gir det mørke rommet et vakkert innslag av dagslys og løfter strukturen i steinveggene.

© Studio Dreyer Hensley

Dusjene fra Dornbracht er en opplevelse i seg selv. De byr på forskjellige typer regn, tåke, lys og dufter som er inspirert av de forskjellige værfenomener og stemninger som naturen har å by på. Dette må bare oppleves for å forstå.

© Studio Dreyer Hensley

THIEF SPA tilby opplevelser du ikke får noe annet sted. Her er seks forskjellige behandlingsrom, med 30 ulike behandlingstilbud. Les mer her: THIEF SPA