Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Gjør deg klar for Designers' Saturday

Hele helgen 10. - 12. september er satt av til spennende aktiviteter under den største og viktigste møteplassen for design- og interiørarkitektur i Norge.

© Espen Grønli / Designers' Saturday

Vi nordmenn ligger på verdenstoppen i interiørinteresse. Det er med andre ord ikke så rart at mellom mellom 5-6000 mennesker benyttet seg av Designers' Saturdays røde busser i 2019, på tur mellom de ulike utstillerne. Og antakeligvis var det et minst like høyt antall som tok seg frem til fots. Denne helgen er det bare å snøre på seg skoene og gjøre seg klar for Designers' Saturday igjen.

Jonas Stokke, designer og styreleder i Designers’ Saturday, understreker at det aldri har vært viktigere å møtes enn nå:

– Jeg tror folk er sulteforet på å møte kolleger på noe annet enn en skjerm. Vi skal endelig møtes, se hverandre i øynene, le og drikke et glass vin sammen igjen, sier Stokke. Her skapes en arena for fag og håndverk, der man kan jobbe sammen og skape nye synergier. Man skal få ta og føle på materialer og strukturer igjen, og bli oppdatert på produktnyheter og leverandører av det ypperste innen design og bærekraft.

© Espen Grønli / Designers' Saturday

En viktig møteplass for bransjen

Fredag og lørdag er fagdager med åpne showrooms. Designers' Saturday er den eneste visning av produktnyheter for profesjonelle her til lands. Hvert showroom har minst tre utstillere, mange har flere. Felles for dem alle er at de til Designers' Saturday legger all sin kreativitet i nye utstillinger. Her er det mange idéer og mye god inspirasjon å hente.

Søndag er åpent for publikum

Søndag er publikumsdagen som er åpen for alle. Alt foregår i det nye Nasjonalmuseet, og er en unik mulighet til å se deler av museet som ikke åpner for allmenheten før juni 2022. Her er både utstillere, Awards-utstillinger og foredrag.

Meld deg på!

Både profesjonelle og publikum kan melde seg på her. God fornøyelse!

© Tord Baklund / Deichman Bjorvika

Håndplukket til deg