Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Opplev historien bak Vipp-spannet

BO BEDRE inviterer til design- og arkitekturkveld på VM-paviljongen i Oslo, med rabatt på Vipp-produkter.

© bo-bedre.no

BO BEDRE inviterer abonnentene til en helt spesiell kveld på VM-paviljongen i Oslo torsdag 27. januar. Der skal vi feire Vipp, et av Danmarks store designikoner, og få vite mer om arkitektfirmaet Snøhetta. Alle deltakerne får en rabattkupong med 20 % rabatt på kjøp av Vipp-produkter på Illums Bolighus i Oslo.

© bo-bedre.no

En kveld på VM-paviljongen

Torsdag 27. januar kl. 18.00 til 19.30. Lett servering. VM-paviljongen ligger på Haakon 7. plass i Oslo, rett ved Nathionalteateret togstasjon.

Det er gratis å delta, men påmelding er nødvendig ettersom det er begrenset med plasser. Påmelding skjer etter førstemann til mølla-prinsippet. Send mail til bobedre@vipp.com, og skriv Vipp i emnefeltet på mailen. Du får beskjed direkte når du står på gjestelisten.

© bo-bedre.no

Historien om Vipp

Den spennende historien til Vipp startet med en kjærlighetshistorie i 1939, og er i dag en familievirksomhet med tre generasjoner involvert. Denne kvelden vil leder Jette Egelund fortelle den rørende historien om farens design, hennes ensomme kamp for å holde produksjonen oppe, og om barnas engasjement i bedriften. Vipp feiret 70-års jubileum i 2009, og kan i dag ses på den permanente utstillingen på MoMA i New York.

© bo-bedre.no

Snøhetta forteller

I tillegg vil en arkitekt fra arkitektfirmaet Snøhetta komme og fortelle om sine prosjekter. Snøhetta ble grunnlagt i 1989 og har blant annet stått for oppførelsen av Operaen i Oslo og VM-paviljongen. De står også bak flere utenlandske prosjekter, som Muscat Fish Market i Oman og Alexandria Library i Egypt.

Håndplukket til deg