© Fiskarhedenvillan / Birgitte S. Skjerven

Glitrende Tind!

Bo Bedre var på plass da arkitektene Ola Rune og Mårten Claesson tok turen til Nasjonalmuseet for arkitektur for å lansere sin nyeste huskolleksjon Tind.

Det er det anerkjente arkitekt- og designstudioet Claesson Koivisto Rune som står bak den nye huskolleksjonen som ble avduket i dag, tirsdag 5. mars. Tind, oppkalt etter norske fjelltopper, er produsert av Fiskarhedenvillan, som lover at dette skal være prisgunstige, lettmonterte hus tuftet på et solid håndverk.

Det betyr at hvis du har muligheten til å bygge et nytt hus for ca. tre millioner kroner, har du fra i dag av muligheten til å sette opp ditt eget arkitekttegnede hus signert de verdenskjente arkitektene. Claesson Koivisto Rune garanterer kvalitet i alle ledd, og alle tilvalg, som kjøkkeninnredning og bad, vil ha et førstevalg fra arkitektene selv.

© bo-bedre.no

De store vindusflatene er trukket noe inn i fasaden, noe som gir et optisk inntrykk av at glassene går over i hverandre. Huset har vakre linjer, med stående ytterpanel og takplater i samme farge. Vinduene i taket skaper et vakkert overlys, og tross opplagte etasjeskiller ser det ut som om de går over i underetasjens store vinduer.

Arkitektene selv ser for seg at dette er et hus perfekt for de små og ofte vanskelige tomtene som blir utskilt fra større eiendommer i storbyene. For oss nordmenn som også er glade i hyttelivet, er Tind perfekt både på fjellet og ved sjøen. Rimelig, trygt og vakkert, og en huskolleksjon vi garantert vil se mer til fremover!

© bo-bedre.no
© Fiskarhedenvillan