Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

11 stoppede møbelfavoritter

Glem chesterfield, det er en nye stoppmøbler i byen!

Ny møbeltrend

© Sevensalotti.it

Chesterfield-stilen er kopiert og forflatet, men aldri helt glemt. Nå har den dukket opp på designerarenaen igjen - denne gangen som en formmessig inspirasjonskilde til nye, myke sofaer, stoler og senger med en omfavnende, feminin utstråling.
Den svevende og enkle Sella-stolen fra italienske Sevensalotti er laget av designgruppen C.R.S, og fås både med quiltet og glatt overflate.

Stoppet puff

© Cattelanitalia.com

Puff en er et genialt møbel som ikke bare representerer en ekstra sitteplass, men som også ofte kan anvendes som et lite bord. Det gjelder også for Pinko-puffen fra Cattelan, som er designet av Paolo Cattelan.

Stoppet rygg

© Moroso

Stolen Klara er skapt av Patricia Urquiola for Moroso. Den fine lenestolen har myke, harmoniske kurver som tilfører letthet og eleganse til uttrykket. Den viste varianten er i tekstil og lær.

Polstret sofa

© Ligne Roset

Designeren Inga Sempé har med Ruche skapt en fleksibel sofa for franske Ligne Roset. Det er egentlig en trebenk som er drapert med et vatteppeinspirert, quiltet trekk.

Bulende overflater

© Aquagallery.com

Oppmerksomheten rettes automatisk mot den myke, bulende overflaten på Gladis Lounge Chair fra Aqua Creations. Den har som målsetning å forene originale kunstneriske ideer med funksjon og estetikk. Bak stolen står fotografen Albi Serfaty og designeren Ayala Serfaty. Den er håndsydd og fås i 12 forskjellige farger.

Enkelt stoppmøbel

© Cattelanitalia.com

Vil du ha bare en liten touch av den nye trenden, kan en liten puff være det du skal ta med inn i hjemmet ditt. Den kvadratiske puffen Bob fra Cattelan er et enkelt og ukomplisert møbel. Bak designen står Paolo Cattelan.

Moderne bohem

© Busnelli

Bohemian-sofaen fra italienske Busnelli lever med sin skjødesløse look opp til navnet. De draperte møblene er designet av arkitekten Castello Lagravinese, og er en moderne fortolkning av det tradisjonelle.

Ottoman

© Ligne Roset

Som en blomst som folder seg ut - slik er Ottoman-stolen fra Ligne Roset, designet av Noé Duchaufour-Lawrance. Fås også som puff og treseters sofa.

Moderne chesterfield

© Dzstudio.net.

Med tydelige referanser til de klassiske chesterfieldmøblene
har de italienske designerne Enrico Zanolla og Andrea Di Filippo
fra Dzstudio laget Clamp-lampen.

Boutique chesterfield

© Moooi

Boutique-serien fra nederlandske Moooi, designet av Marcel Wanders, gir optimale muligheter for å skape en individuell sofa. Man kan velge mellom et stort antall trekk, størrelser og ben. Her er sofaen kledd i svart lær med quiltet effekt.

Dunfylt møbelstopping

© Aquagallery.com.

Det er kanskje mer en skulptur enn et møbel, noe som er veldig typisk for Aqua Creations møbler. Her er den håndlagde Anna Bench, som består av dunfylte bobler med knapper av kobberbelagt messing.

Håndplukket til deg