Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Alle på post!

Gøteborg er supertrendy, og Clarion Hotel Post er et hot møtested. Den gamle posthallen har blitt til et fantastisk luksushotell det er verdt å besøke.

 
Posten skal frem ...

© Clarion Hotel Post

Lyset er definitivt slått på igjen i den gamle posthallen på Drottningtorget i sentrum av Gøteborg. Vi har hatt et fantastisk opphold i det storslagne bygget fra 1923, som inntil nylig har stått sørgelig tomt. Etter 15 mørklagte år åpnet Petter Stordalen dørene til Clarion Hotel Post i fjor. Luksushotellet er tegnet av det svenske arkitektkontoret Semrén & Månsson, norske Anemone Wille Våge står for interiøret, mens kunstkurator Sune Nordgren har plukket ut overraskende elementer. Blant annet pryder en ekte norsk rød postbil - riktignok flatklemt - den ene vegen i foaljeen.

Den originale arkitekturen fra 1920-tallet er premissgivende i store deler av bygget, og materialbruken, som de fantastiske himlingene i granitt som er skåret ut for hånd, er bare noen av godbitene fra fordums storhet. Mange vakre detaljer er bevart, men dessverre drukner noen av dem i Stordalens litt pompøse stil. Men én ting er sikkert: Svenskene er suverene på service.

Klikk deg videre for å se flere bilder fra Clarion Hotel Post!

 
Kul resepsjon

© Clarion Hotel Post

Orrefors og formgiver Lena Bergström har skapt en ni meter lang diamant i krystall til resepsjonen.

Drottningtorget har 500 rom, eventlokale og konferanserom, og en fantastisk 1200 kvadratmeter stor helse- og skjønnhetssalong. Et moderat dobbeltrom koster cirka 1130 kroner, men ønsker du suite, finnes det tre store å velge mellom.

 
God restaurant

© Clarion Hotel Post

A la carte-restauranten Norda Bar & Grill ligger bare en trapp opp fra lobbyen.

 
Sitteplass

© Clarion Hotel Post

Skillevegger og tunge gardiner danner mindre soner med innbydende sittegrupper. Her er myke møbler og åpent nettverk.

 
Deilige rom

© Clarion Hotel Post

Rommene er delt inn i fire ulike kategorier fra Compact og Standard til Superior og Deluxe.

 
Svøm på taket!

© Clarion Hotel Post

Det oppvarmede bassenget på taket - i 13. etasje - er åpent året rundt.

For mer informasjon, se hotellets nettsider: Clarion Hotel Post

Håndplukket til deg