Alle på post!

Gøteborg er supertrendy, og Clarion Hotel Post er et hot møtested. Den gamle posthallen har blitt til et fantastisk luksushotell det er verdt å besøke.

 
Posten skal frem ...
© Clarion Hotel Post

Lyset er definitivt slått på igjen i den gamle posthallen på Drottningtorget i sentrum av Gøteborg. Vi har hatt et fantastisk opphold i det storslagne bygget fra 1923, som inntil nylig har stått sørgelig tomt. Etter 15 mørklagte år åpnet Petter Stordalen dørene til Clarion Hotel Post i fjor. Luksushotellet er tegnet av det svenske arkitektkontoret Semrén & Månsson, norske Anemone Wille Våge står for interiøret, mens kunstkurator Sune Nordgren har plukket ut overraskende elementer. Blant annet pryder en ekte norsk rød postbil - riktignok flatklemt - den ene vegen i foaljeen.

Den originale arkitekturen fra 1920-tallet er premissgivende i store deler av bygget, og materialbruken, som de fantastiske himlingene i granitt som er skåret ut for hånd, er bare noen av godbitene fra fordums storhet. Mange vakre detaljer er bevart, men dessverre drukner noen av dem i Stordalens litt pompøse stil. Men én ting er sikkert: Svenskene er suverene på service.

Klikk deg videre for å se flere bilder fra Clarion Hotel Post!

 
Kul resepsjon
© Clarion Hotel Post

Orrefors og formgiver Lena Bergström har skapt en ni meter lang diamant i krystall til resepsjonen.

Drottningtorget har 500 rom, eventlokale og konferanserom, og en fantastisk 1200 kvadratmeter stor helse- og skjønnhetssalong. Et moderat dobbeltrom koster cirka 1130 kroner, men ønsker du suite, finnes det tre store å velge mellom.

 
God restaurant
© Clarion Hotel Post

A la carte-restauranten Norda Bar & Grill ligger bare en trapp opp fra lobbyen.

 
Sitteplass
© Clarion Hotel Post

Skillevegger og tunge gardiner danner mindre soner med innbydende sittegrupper. Her er myke møbler og åpent nettverk.

 
Deilige rom
© Clarion Hotel Post

Rommene er delt inn i fire ulike kategorier fra Compact og Standard til Superior og Deluxe.

 
Svøm på taket!
© Clarion Hotel Post

Det oppvarmede bassenget på taket - i 13. etasje - er åpent året rundt.

For mer informasjon, se hotellets nettsider: Clarion Hotel Post