Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Stilmiks på Norefjell

Den tradisjonelle tømmerhytta er innredet med en urban sans for hyttekos.

Eklektisk blanding

© Maria Reme

Hytta på Norefjell er innredet med en miks av arvegods, små skatter fra loppemarked og nye favoritter. Spesielt spisestuen er spennende, med stoler fra en eldre familiehytte og arvede stoler fra England i en tøff miks med Tolix-stolene, designet av Xavier Pauchard på 1930-tallet. Det store, rustikke langbordet er et funn fra brukthallen på Sinsen. Bordet er perfekt for store middager med gjester.

Fjellhytte med muligheter

© Maria Reme

Sett fra skiløypa ser hytta ut som en tradisjonell norsk fjellhytte, men på innsiden er det gjort flere utradisjonelle valg. Tomten er en tuntomt, og eierne har lov til å bygge flere hytter og småbygg. Den store drømmen er badehytte med basseng og spaavdeling.

Rom for alle

© Maria Reme

Det store allrommet gjør det ekstra sosialt i hytta. Furuen får lov til å stå ubehandlet så lenge den er lys. Sofaen er fra IKEA.

Hytteblått

© Maria Reme

Blått og grått er valgt som gjennomgangsfarger fordi de tilfører en kjølig eleganse til hyttekosen.

Hjemmelaget peis

© Maria Reme

Den røffe peisen har eierne tegnet selv. De ønsket at peisen skulle være sentral i interiøret for å skape god stemning. Peisen er bygget av Leca murstein, som har fått noen lag med ubehandlet murpuss. Trestokken i fronten er drivved fra Huk badestrand i Oslo.

Modulfritt kjøkken

© Privat

Kommoden er pusset og malt, og fungerer som kjøkkenbord og tørrvareskap. Sjarmerende møbler er foretrukket fremfor den klassiske løsningen med kjøkkenmoduler. Kjøleskapet fra Smeg er en spennende kontrast.

Lamper av norgesglass

© Maria Reme

Er du blant dem som har stablet norgesglassene etter bestemor på en hylle i kjelleren? Her har eierne brukt sine til å lage lamper.

Håndplukket til deg