Hjemme hos bildekunstneren

Interiøret er like fargesterkt som bildene til kunstner Maggie Kempinska. Se hennes fargesprakende hjem!

Elsker farger og design
© Iben og Niels Ahlberg

Bildekunstneren Maggie Kempinska er absolutt ikke redd for å bruke alle regnbuens farger på lerretene sine når hun maler. Hjemme tar hun opp igjen de sterke fargene, og uttrykket fullføres med hennes forkjærlighet for italiensk møbelkunst og design. Den røde sofaen Beautiful Backside er fra Moroso, skjenken heter Ycami Cabinet. Lenestolen i rødt heter Slow Chair og produseres av Vitra

Dekorerer også med sort/hvitt
© Iben og Niels Ahlberg

Maggie har stått for bildebehandlingen av alle portrettene som henger i huset. De mange svart-hvitt-bildene gir en grafisk ro til helheten og er allikevel med på å understreke den sprø fargemiksen.

Åpnet opp oppholdsrommene
© Iben og Niels Ahlberg

Da Maggie og Jesper overtok huset var førstetasjen inndelt i 4-5 små rom. De fikk åpnet opp slik at kjøkken, spisestue og dagligstue i dag flyter ut i ett stort rom. Spisebordet 1x8 er fra Weber og rundt det står flere Gubi Chair i skinn. Taklampen er fra Moooi og skålene på bordet er fra CasaShop

Dekorativt på tv-benken
© Iben og Niels Ahlberg

Bøker og morsomme designobjekter gir liv til den hvite tv-benken Funk fra David Design.

Skråtak
© Iben og Niels Ahlberg

Kikk ned gjennom huset fra avsatsen i andreetasje. Takket vært skråtaket har huset god takhøyde, også her i andreetasje. Takvinduene sørger for godt dagslys i alle hjørner av huset. Bildene og kollasjene er alle Maggies egne verk.

Funkisbad
© Iben og Niels Ahlberg

Badet er luksuriøst innredet, samtidig som det passer til husets funkisstil. Skap og hyller er i palisander og er spesialprodusert fra Designbrokers. Vaskene er fra Duravit og armaturene fra Dornbracht.

Palisander på moderne vis
© Iben og Niels Ahlberg

På soverommet er det brukt palisander for å gi rommet et luksuriøst preg. Plassert i Maggies fargerike verden blir den glemte tresorten plutselig trukket inn i en ny sammenheng som gjør den aktuell igjen. Sengelampene er BestLite fra Gubi og putene er en miks av Hay, Ferm Living og HM Home.

Fargerikt soverom
© Iben og Niels Ahlberg

Farger og mønsterbruk fungerer også på soverommet. Kule og uventede fargekombinasjoner frisker opp og gir liv og energi til ethvert rom. De store gule puffene er Johanson Design og det høye speilet er fra Casamilano.

Fargerik samling på kjøkkenbenken
© Iben og Niels Ahlberg

Vaser, skåler og tøfler kan man aldri få for mange av! sier Maggie. Hun går sjelden målrettet på shopping, men kan ikke la være å kjøpe ting hvis hun ser noe morsomt, skjevt, eller vakkert uansett om det er på loppemarkeder, danske CasaShop
eller på Hay.