Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Bak den røde døren

Bli med inn i den arkitektoniske perlen av et hus, spekket med lys og frekke detaljer.

Hus med rød dør

© BO BEDRE

Det er ikke akkurat mangel på utsikt fra den sjokoladebrune arkitekturperlen ved kysten. Lyset og utsikten fra andre etasje er rett og slett formidabel.
Den røde døren og de røde lampene bak glassfasaden i annen etasje skaper en forrykende kontrast til det mørke mursteinshuset som er bygget inn i en skråning. Eierne falt for huset allerede mens det var under oppføring, og kjøpte det før det var ferdig. Slik fikk de påvirke flere av husets løsninger - og byttet ut den mørke inngangsdøren.

Romslig hus

© bo-bedre.no

Huset er på 300 kvm, med integrert garasje i den 75 kvm store kjelleren, som også rommer et jordvarmeanlegg.
Stolen og sofaen i stuen er fra BoConcept. Bordet har mannen i huset laget selv. De to Fatboy-stolene er til barna, og det store fotografiet fra New York er fra Ikea. Stålampen er designet av Arne Jacobsen og forhandles av Louis Poulsen.

Takterrasse

© BO BEDRE

Fra den 25 kvm store terrassen er det storslagen utsikt, noe som var den viktigste grunnen til at familien rett og slett måtte kjøpe huset.

Integrert garasje

© BO BEDRE

Huset er så å si vedlikeholdsfritt. Det har aluminiumsvinduer, mursteinsbekledning og taket er av eternit og takpapp. Ingenting krever fiksing eller maling.
Garasjen er integrert i huset, og plassert i den 75 kvm store kjelleren. Siden den ikke var bred nok til to biler, har familien fått bygget en ekstra garasje ved siden av.

Kjøkken med utsikt

© BO BEDRE

Utsikten fra det store kjøkkenet er imponerende vakker, og det er ikke uten grunn at det er her familien oppholder seg mest.

Kjøkken i sort ask

© BO BEDRE

Kjøkkenet i svartbeiset ask med en hvit plate av corian er spesialbygget av en møbelsnekker. Ved kjøkkenøya står to Babar-stoler, og spisebordet fra Naver Collection er flankert av svarte Syverstoler med armlener. Putene har Paul Smith-trekk. Utsikten fra det store kjøkkenet er imponerende, og en av grunnene til at familien oppholder seg mye i dette rommet.

Sorte fliser på badet

© BO BEDRE

På badetskaper de svarte, italienske flisene en sterk kontrast til det hvite badekaret fra Duravit, designet av Phillipe Starck. Armaturen er fra Vola, og det fargerike håndkleet fra italienske Missoni.

Stort baderomsspeil

© BO BEDRE

Familien måtte ta ut et av vinduene for å få det fem meter lange speilet inn i badet. Armaturene er fra Vola, den lange platen er av corian.

Soverom med skyvedør

© BO BEDRE

Det lyse soverommet er adskilt fra resten av huset med en skyvedør, som åpnes på dagtid slik at hele første etasje blir ett stort rom.

Håndplukket til deg