Topp i tårnet

På Upper House satser de skyhøyt, med topp standard på øverste nivå. Bli med inn på luksushotellet her!

© Hotellet

Supersentralt i Gøteborg, på toppen av landemerket Gothia Towers, ligger det nye luksus-spa-hotellet Upper House Gothia. Øverst i det midterste tårnet er det etablert et hotell i hotellet, fra 21. til 24. etasje. Her kan du boltre deg i luksuriøse omgivelser innredet i svensk klassisk stil, eller hvile ut på orientalsk spa og nyte stjernespekkede matopplevelser - kjøkkenet har nemlig Michelin-ambisjoner, har de røpet.

Hotellet har kun 49 rom og et fantastisk spaanlegg som går over tre plan. Anlegget har tre bassenger, der det ene er bygget i glass og henger over fasaden. Her kan du svømme under stjernene mens du kikker ned på byen, gjennom bunnen av bassenget!

Upper House Gothia lover personlig og høy service allerede ved bookingen, og har som mål å gjøre alle til stamgjester etter første besøk. Her satses det høyt på alle plan, og vi håper de klarer å videreføre ambisjonene i praksis. Det er ikke sikkert vi booker oss inn
på den luksuriøse to-etasjes-suiten, men en tur i det svevende bassenget vil vi ikke gå glipp av.

Se flere bilder fra luksushotellet på de neste sidene!

© Hotellet

Upper house dining lover å lage kulinariske nytelser av sesongens råvarer. Mens vi venter henger vi litt i baren eller nyter utsikten.

© Hotellet

Restauranten Upper House Dining er åpen fra tirsdag til lørdag.

© Hotellet

Bassengområdet er stort og åpent med kulper og regndusj med utsikt.

© Hotellet

Varmende stoler gjør godt for vinterkroppen. Som gjest på hotellet kan du benytte spaavdelingen så mye du vil.

© Hotellet

Svømmebasenget på takterrassen er bygget i glass og henger ut over fasaden.

© Hotellet

Den eksklusive to-etasjes-suiten er rå, men koster svimlende 28 000 kr per døgn.

Fakta: Befinner du deg i øst-landsområdet kan du sette deg i bilen eller på toget og suse over grensen til Göteborg. Rommene koster fra 2780 kr per natt til to-etasjes-suiten som koster hele 28 000 kr. Som gjest på hotellet kan du benytte spaavdelingen så mye du vil.