The Thief innlemmet i Design Hotels

Måneder før dørene til hotellet på Tjuvholmen åpnes har The Thief blitt håndplukket til det eksklusive Design Hotels nettverket.

En annerledes opplevelse
© Marcel Leliënhof
  • For oss er det stort å bli invitert inn i nettverket Design Hotels. Det gjør oss til det eneste medlemshotellet i Norge når vi åpner dørene 7. januar 2013, sier Thief Executive Officer, Marcus Majewski, i en pressemelding.

  • Design Hotels er kjent for å plukke ut eksklusive, distingverte hoteller som byr på opplevelser. Det er helt i tråd med vårt mål om å stjele gjestene ut av hverdagen og by på morgendagens hotellopplevelse, fastslår Majewski.

Bygget er tegnet av Mellbye Arkitekter og består av 120 rom, alle med fransk balkong.

Fin ankomst
© Zynka

Slik blir lobbyen på The Thief, det eneste hotellet i Oslo med direkte sjøadgang og egen brygge.

Spesialiteter i alle ledd
© Zynka

Kurator Sune Nordgren har fått oppgaven å plukke ut originalkunst til hotellveggene. Rommene er innredet med møbler designet av nasjonale og internasjonale navn, i nøye samarbeid med interiørarkitekt Anemone Wille Våge.

Hotellrestauranten, som her er avbildet, skal tilby gjestene det beste av lokale råvarer, og vil være åpen hele døgnet. Lamper designet av Magnus Pettersen vil pryde hvert bord i restauranten. Pettersen var nominert som Årets nykommer i Bo Bedres designpris 2012.

- Design i verdensklasse
© Zynka
  • The Thief er et personlig, elegant og kraftfullt hotell som integrerer sine gjester med omgivelsene på en unik måte, sier Claus Sendlinger, administrerende direktør i Design Hotels.

  • Det speiler byen gjennom arkitektur, kunst og design i verdensklasse. På samme tid kommer du tett på naturen med sandstrand, park og sjøluft, samt bærekraftige og kortreiste produkter.

Her ser man hvordan baren vil bli seende ut.

I godt selskap
© Zynka

Design Hotels består av over 200 uavhengige hoteller fra over 40 ulike land. Hotel Sezz i Paris, The Standard i New York, The Soho Hotel i London og Park Hotel i Tokyo er noen av de mest kjente i hotellnettverket. Felles for alle hotellene er en klar og tydelig signatur, lokal forankring, samt design og arkitektur i særklasse.

Bildet viser ett av hotellværelsene på The Thief.

Artistisk samarbeid
© Marcel Leliënhof

Hotellet har blant annet samarbeidet med fotograf Marcel Leliënhof for å vise hotellet fra et artistisk perspektiv.

"At The Thief we treat rock stars as guests and guests as rock stars," står det på hotellet sine nettsider. Så da er det bare å glede seg til den store åpningen 7. januar 2013.

Hotellet tar allerede imot forhåndsbestillinger via thethief.com.