Smart studenthotell i Amsterdam

Tre netter eller to semestre, foreldre på besøk eller nyutdannet og på jobbjakt? The Student Hotel er Amsterdams siste og største satsning på overnatting, og må også være et av de smarteste!

© The Student Hotel

Vi falt pladask for dette unike konseptet som åpnet 1. september. På The Student Hotel kan studenter av alle slag bo i tre dager - eller to
semestre - for en rimelig penge. Hotellet tilbyr også rom til helt nyutdannede, folk som har praksisplass i Amsterdam-området, og foreldre av studenter. Fra det lyse fellesområdet, hvor det kryr av designmøbler, og vaskesystemet som varsler når klesvasken er klar, til treningsstudio, basketbane, bibliotek og felles kjøkken - alt er lagt til rette for at studenter kan få mest mulig ut av Amsterdam-oppholdet, om det er en tilmålt helg eller et helt semester. Dette er et sosialt sted å være, der man også kan trekke seg tilbake til flatskjerm på rommet, og gratis wi-fi. Og orker man ikke å lage mat, er der et spisested med sunn mat til gode priser.The Student Hotel har flere overnattingssteder i Nederland og Belgia, og har siden den første åpningen i 2009 nesten vært fullbooket.

Se flere bilder fra hotellet på de neste sidene!

 
Kul resepsjon
© The Student Hotel

Hele 707 rom er utstyr med designmøbler, og alle beboere har tilgang til treningsstudio, kjøkken og restaurant. Bor man mer enn en måned får man også disponere en Vanmoof-sykkel. Et rom koster fra 60 euro per natt eller fra 595 euro per mnd. Sjekk ut thestudenthotel.com.

Klikk deg videre for flere bilder!

 
Store og stilige fellesområder
© The Student Hotel

Det lyse fellesrommet, fullt av designmøbler, inviterer til lek og sosialt samvær.

 
Leselyst!
© The Student Hotel

Det er helt sikkert greit å lese pensum i dette biblioteket...

 
Luksus for studenter
© The Student Hotel

Høy standard og lekre omgivelser gjør at det virkelig frister å melde seg opp til et studium. Sa noen voksenopplæring?

 
Det er servert!
© The Student Hotel

Beboerne kan lage sin egen mat, eller spise på hotellets restaurant.