Leken luksus i London

Sjekk inn på hotellet som ligger der City møter Øst-London, det hippeste stedet i byen!

Området har vokst i rekordfart de siste årene og blitt knutepunktet for kreative sjeler. Og akkurat her, midt i smørøyet, ligger det eneste uavhengige luksus-hotellet i byen, The South Place Hotel. Dette er også det eneste hotellet til restauranteierne Des og David, eller D&D, som er mest kjent for sine 30 restauranter rundt om i verden. Kanskje nettopp derfor er hotellets restauranter og barer populære møtesteder, og spennende steder å være om man ikke ønsker å gå ut.

Hotellet er tegnet av arkitektkontoret Allies & Morrison, og mye av interiøret er spesialdesignet av Conran and Partners. Sammen har de skapt en fin helhet, og rommene er uten masete påfunn. Selvfølgelig finner man også et velutstyrt treningsrom og en spa-avdeling man bare kan drømme om, selv om det tøffeste nok er kunsten. Over hele hotellet kan man oppleve moderne kunst fra Londonbaserte kunstnere, og vil du se mer av den mer eksperimentelle gatekunsten som pryder Londons østkant, tar lokalkjente hotellansatte deg gjerne med på en guidet tur utenfor hotellet.

Men er du mest interessert i møbeldesign og reiser helgen 20. - 22. september, kan du oppleve London Design Festival og ny norsk design på Dray Walk Gallery i Brick Lane, et steinkast fra hotellet.

Klikk deg videre for å se flere bilder fra hotellet!

Le Chiffre er en privat salong kun for hotellets gjester og utvalgte medlemmer.

Private rom til selskaper og møter er stilig innredet med lyssetting som forvandler møterom til romantiske chambres séparées.

Rommet Dominion er innredet uten store fiksfakserier. Alle rommene
har egne lyssettingsplaner, komfortable designmøbler, B&O-tv og wi-fi.

Spa-avdelingen har alle fasiliteter.

Restauranten på takterrassen er åpen med servering alle dager frem til kl 22. Her kan du nyte kveldssolen i Patricia Urquiolas herlige Crinoline-stoler.

Fakta om hotellet:

The South Place Hotel ligger på 3 South Place, mellom tube-stasjonene Moorgate og Liverpool Street. Hotellet har 80 rom i fire standarder. Et rom koster fra 1405 kr per natt. Hotellet er det eneste uavhengige luksushotellet i byen, eid av restaurantørene i D&D, så maten er topp! Sjekk southplacehotel.com.