Vinn takdusj fra Tapwell

Nå kan du vinne den komplette takdusjen Tvm7200 til en verdi av 15.995!

4. oktober 2017 av Kommersiell redaksjon

Tvm7200 er navnet på takdusjen som kombinerer kvalitet, sikkerhet, funksjon og komfort. Den har en veilende pris på 15.995 kr, og for å delta i konkurransen trenger du bare å delta under!

Takdusjen leveres av Tapwell, som er en av de større leverandørene av blandebatterier til det nordiske markedet. Alle deres produkter produseres i Italia, som er verdensledende innen teknikk og design. Resultatet har blitt høy kvalitet og innovativ design til hyggelige priser.

Dusjen har et blandebatteri som er trykk- og termostatstyrt. Termostaten gir en jevnere og mer eksakt blanding av varmt og kaldt vann og man slipper kaldtvannsstøt. Trykkstyringen sikrer at vannet holder jevnt trykk ut av dusjen. Topprøret på dusjen er teleskopisk. Ved å heve og senke topprøret kan man tilpasse høyden til taket eller til innsvingbare dusjdører.

Vil du være med i trekningen av Tvm7200 med valgfri overflate? For å delta i konkurransen må du svare riktig på spørsmålet under. Tips: svaret kan du finne her.

Konkurransen er nå avsluttet. Vi gratulerer Marte Mostervik!


Hvor mange overflater kan Tvm7200 takdusj leveres i?


Din informasjon

ja
nei

Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...