Slik lager du sommerens enkleste salat med SMEG

Serveres selvsagt i lekre omgivelser.

7. juni 2018 av Bonnier Creative Studio

Med sommeren følger også deilige utemåltider. Årets lekreste salat har flaskegresskar som hovedingrediens. Oppskriften finner du lenger ned i saken.

Like lekkert som en god salat er delikat innredning og oppdekking utendørs. Kanskje er du heldig og har et utekjøkken eller en liten krok hvor du kan kokkelere. SMEG byr på inspirasjon til en deilig bohemsk innredning av sommerkjøkkenet, selvfølgelig med de velkjente produktene og landlige detaljer. 

Komfyrene SMEG Classic er kjent for sine rene former og smakfulle stil. Foto: Agnes Maltesdotter

De klassiske produktene fra SMEG tar seg godt ut blant gamle skatter og rustikke elementer. Produktserien Victoria gir en varm og harmonisk stil, og er kjent for sine utsøkte detaljer.

De ikoniske komfyrene Victoria har fått et løft og finnes i flere flotte nyanser som kremhvit, svart og gråtoner. Foto: Agnes Maltesdotter

Miksen av gammelt og nytt er en kjær vinner i mange hjem. Enten du finner noen gamle herligheter på loftet eller skyter gullfuglen på loppemarked, frembringer det en perfekt kombinasjon av stil og dekor. Det retro designet til SMEG-produktene gir et friskt pust til denne trenden og skaper ekstra sjel når nytt og gammelt forenes, inne som ute.

Foto: Agnes Maltesdotter

Kjøkkenet er på sitt aller fineste når det lages deilig og lekker mat. Nyt det fine været og server de lekreste retter i fine, grønne omgivelser. 

Salat med flaskegresskar

Foto: Agnes Maltesdotter

1 stort flaskegresskar eller to små

Ferske blåbær

Feltsalat

Fetaost

Ristede gresskarkjerner

Fersk timian

Dressing: Olivenolje, sitronsaft og salt


Del flaskegresskar i to deler med skall, skallet er nemlig nyttig og godt!

Sett ovnen på 170 grader og bak gresskarene i ca 40 minutter. Skyll salaten og bland sammen med gresskarbitene. Drypp olivenolje og saften av en sitron over, i tillegg til et dryss salt på toppen. Del opp fetaost og fordel den jevnt over salaten. Ha noen gode blåbær på toppen og avslutt med timian.


Serveres med surdeigsbrød, olivenolje og noe godt å drikke. 



Finn din nærmeste SMEG-forhandler her


Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for SMEG.

Kanskje du også er interessert i...