Vinn lekker kaffebrygger fra Bodum!

Vinn lekker kaffebrygger fra Bodum!

Bli med og vinn den moderne kaffebryggeren Pebo vacum fra Bodum til en verdi av 1799 kroner. Vi trekker 10 heldige vinnere! Fristen for å delta er 15.april.

22. mars 2017 av Julie Liljeroth

«Make taste. Not waste!» Bodums slagord ble lansert da produsenten i 50-årene lanserte Santos, en kolbekanne med et fastmontert filter, så man slipper å bruke hverken bomulleller papirfilter. PEBO vacum kaffebrygger er en oppdatert og elektriske versjon av klassiske Santos, den brygger aromatisk og velsmakende kaffe på kort tid, og er lett å flytte rundt på.

Slik gjør du: Hell kvernede kaffebønner i den øverste delen av kannen, når vannet i kolben under når 94 grader C, stiger det opp i den øverste delen av kannen og blander seg med den nykvernede kaffen. Etter kun 4 minutter renner det hele ned i kannen gjennnom det fastmonterte filteret og voila, drikkeklar kaffe er klar for deg!

Vi trekker 10 vinnere. For å delta i konkurransen må du svare riktig på følgende spørsmål:


HVOR MANGE GRADER SKAL VANNET HA FØR DET STIGER OPP TIL DEN ØVERSTE KOLBEN?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på bo-bedres nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...