Vinn den nye Kitchen Aid Mini

Delta i konkurransen og vinn den nye Kitchen Aid Mini til en verdi av 5999 kr.

7. september 2017 av Redaksjonen

Kitchen Aid Mini har lavere vekt og tar mindre plass, sammenlignet med originalen. Den er 20 % mindre og 25% lettere enn orginalen, men ytelsen er lik hos begge kjøkkenmaskinene. Mini er tilgjengelig i mattsvart, mattgrå, rosa, hot sauce,honningmelon og twilight blue. Eltekrok, visp og deigkrok følger også med når du kjøper Mini og disse er også kompatible med den originale standmixeren, noe som gjør det enkelt å sette sammen tilbehør.

Dersom du har lyst til å sparke i gang høsten med sunne alternativer, kan kanskje grønsakskvernen og juiceren være nyttige tilbehør til Mini. Har du mer lyst til å møte høsten med en eplekake eller andre former for bakst kan det være at bakevispen blir din beste venn.

Svar på spørsmålet og vinn den nette kjøkkenmaskinen. Vi trekker én heldig vinner! Fristen for å delta i konkurransen er 25. september!


Hvor mye mindre er Kitchen Aid Mini i forhold til originalen?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på bo-bedres nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...